Om KinderVakantieWerk te organiseren zijn er flink wat voorbereidingen nodig.

Maar... wie zorgen nu voor deze topweek?

IVO WINTRAECKEN

27 jaar

Docent Techniek

JIJ & KVW?

Met 20 jaar KVW (als deelnemer, leiding en kerngroep) zit KinderVakantieWerk echt in me. Binnen de kerngroep neem ik de taak van voorzitter voor mijn rekening. Ik zorg ervoor dat vergaderingen in goede banen worden geleid en dat afspraken na worden gekomen. Daarnaast help ik als actieve vrijwilliger binnen de gemeente Beek. Denk hierbij aan de Paasvee Jaarmarkt en de verkeersregelaars.

TIM GIJZEN

28 jaar

Cliëntbegeleider Crisis Opvang & Intensieve Zorg

Ook ik ben al 20 jaar een vertrouwd gezicht bij KVW Beek. 5 jaar deelnemer,

5 jaar leiding en al 10 jaar kerngroep. Beek zeg ik niet voor niks, want met Linda en onze hond Boris wonen we hier met ontzettend veel plezier. Binnen KinderVakantieWerk neem ik de taak van secretaris op me. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon van vrijwilligers. Je zult mij vooral zien in de avondprogramma's, want spokentochten zijn mijn specialiteit!

DONNY MOONEN

.

YOERI CHARPENTIER

29 jaar

Logistiek medewerker

JIJ & KVW?

Als kind ben ik al in aanraking gekomen met KVW Beek. Ik heb jaren als kind en later als leiding meegedaan. Door mijn studie heb ik noodgedwongen een pauze in moeten lassen, maar sinds enkele jaren ben ik weer actief bezig met KVW. Je zult me vooral in de keuken vinden, want ik zorg ervoor dat niemand in de week iets te kort komt op het gebied van eten en drinken.

IVO HELD

28 jaar

Monteur in plaatsing van design glas

JIJ & KVW?

Zelf ben ik opgegroeid in Papenhoven. Als kind heb ik in Beek dus nooit meegedaan aan KVW Beek. Sinds 2006 ben ik via toenmalige Kerngroepers gevraagd om deel te nemen aan deze week. In alle volgende jaren heb ik een reputatie opgebouwd die vooral bestaat uit het winnen van de week. Na 11 jaar leiding en na het kopen van mijn woning in Susteren, was 2018 mijn eerste jaar als lid van de kerngroep.

ANNE-LOES WOLFS

27 jaar

Fiscaal Juridisch Medewerker

JIJ & KVW?

Ook ik ben oorspronkelijk niet uit Beek. Ik ben opgegroeid in Susteren, waar ik sinds vorig jaar ook een huis gekocht heb met Ivo Held. Het is dan ook eenvoudig te raden dat ik via Ivo in KinderVakantieWerk gerold ben. Dit doe ik inmiddels 5 jaar. Vanaf 2018 nam ik, net als Ivo, deel in de kerngroep van KVW Beek.

BOBBIE WAGT

23 jaar

Logistiek coördinator ziekenhuis

JIJ & KVW?

KinderVakantieWerk Beek is voor mij al zo'n 10 jaar een vaststaand feit in de zomervakantie van het basisonderwijs. Ik heb niet alleen meegedaan als kind, maar ook als leiding van de junioren en senioren. 2018 was mijn eerste jaar in de Kerngroep. Ik houd me vooral bezig met spellen, maar ook Yoeri ondersteunen in de keuken als er met een kind een ongeluk is gebeurd.  Tenslotte woon ik in Stein met Mike Hendriks, die dit jaar ook zitting heeft genomen in de kerngroep.

MIKE HENDRIKS

24 jaar

Electro-monteur Sabic

JIJ & KVW?

Mijn connectie met KinderVakantieWerk is vrij kort en vrij helder: Bobbie. Sinds 2016 ben ik begonnen met het draaien van senioren leiding. Dit is zo goed bevallen dat ik graag een wat breder kijkje in de KVW wereld wilde nemen. Mocht er iets met een kind gebeuren, zal ik ervoor zorgen dat de juiste EHBO-hulp verleend wordt.

TUUR IN 'T ZAND

16 jaar

JIJ & KVW?

Als iemand zegt KVW, dan hoor ik erbij! Als kind heb ik alle jaren mee gedaan en ook als leiding wist ik meteen dat ik het inschrijfformulier als een van de eersten in zou gaan vullen. Leiding draaien bij de junioren heb ik 2 jaar gedaan. Verrassend genoeg werd ik gevraagd om bij de kerngroep te komen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Verder ben ik actief binnen Beek bij de scouting en de badmintonvereniging.

LAURA VLUGGEN

18 jaar

JIJ & KVW?

Ik ben al heel wat jaren betrokken bij KinderVakantieWerk Beek. 4 jaren heb ik als kind mogen genieten van de leuke activiteiten die KVW biedt. Ook als leiding heb ik de nodige ervaring opgebouwd. Na 5 jaren mocht ik KVW Beek eens van de andere kant bekijken. Vanaf 2018 mocht ik de organisatie bijstaan in de Kerngroep van KVW.

MAX VAN DEN BONGARD

18 jaar

JIJ & KVW?

Het is is pas mijn derde jaar bij de Kerngroep. Ik deed echter al wat jaren mee als leiding en ben als kind ook altijd verbonden geweest met KinderVakantieWerk Beek. Zelf ben ik woonachtig in Spaubeek waar ik ook bij de plaatselijke voetbalclub actief ben. Tijdens KVW ben ik de penningmeester, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de centjes van KVW.